Ζήτηση ακινήτου

Ψάχνετε ακίνητο; Εισάγετε τα κριτήριά σας και ενημερωθείτε αυτόματα για κάθε νέο ακίνητο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τι ακίνητο ψάχνετε;

Με την καλύτερη ομάδα υποστήριξης

Οι άνθρωποι της Sko.Real είναι άρτια καταρτισμένοι και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη.

Σκόντζος Γρηγόρης
Ιλτσος Γιάννης
Πλοχωρίδης Γιώργος
Λεμονίδου Ρούλα
Παπαδόπουλος Ανέστης
Εμμανουηλίδου Λένα
Σύμπα Κατερίνα
Μπαζίνας Βασίλης
Ουμουντουμίδης Mιχάλης
Γκαράγκου Μαρία
Δαβιτίδου Αθηνά
Κυρίδης Αργύρης
Γιαννόπουλος Δημήτρης
Δουβεντζίδου Γεωργία

Σας δίνουμε άμεσα αποτελέσματα

Πώληση / Ενοικίαση

Το έντονο προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε συνεργασία ξεχωριστά, η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του Real Estate καθώς και η σοβαρότητα και υπευθυνότητά μας, αποτελούν κριτήρια εμπιστοσύνης για τον πελάτη μας.

Έκτιμήσεις

Είμαστε σε θέση να αποτιμήσουμε την αξία ενός ακίνητου περιουσιακού σας στοιχείου λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς ακινήτων...

Χρηματοδοτήσεις / Δάνεια

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα δάνεια κατοικίας με σκοπό είτε την ιδιόχρηση είτε την επένδυση αλλά και η χρηματοδότηση για την αγορά οικοπέδου,...

Υπηρεσίες Μηχανικού

Σε συνεργασία με τους πλέον έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες μπορούμε να συμβάλλουμε στην επίλυση ζητημάτων σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς..

Διαχείριση Ακινήτων

Είμαστε σε θέση, λόγω της 12χρονης εμπειρίας μας στο χώρο των ακινήτων, να αναλάβουμε εξολοκλήρου τη διαχείριση του ακινήτου σας.

Ανακαινίσεις

Η εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων σε συνδυασμό με την εμπειρία των συνεργατών μας στο χώρο των ανακαινίσεων σας προσφέρει σίγουρο αποτέλεσμα ποιότητας και αισθητικής.

Ζενίθ

Η Ζενίθ είναι κορυφαία εταιρία ενέργειας που προμηθεύει σπίτια και επιχειρήσεις με αέριο και ρεύμα.

Νομική Υποστήριξη

Το γραφείο μας παρέχει νομικές συμβουλές και υπηρεσίες σχετικά με μεταβιβάσεις ακινήτων, μισθώσεις και άλλες πράξεις που αφορούν στην ακίνητή σας περιουσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 2310 390015